Certificeret af internationalt anerkendte organisationer

Virksomhedscertificering

Ledelsessystemet til ADDINOL Lube Oil GmbH (kvalitet og miljøstyring) er certificeret af TÜV Süd Management Service GmbH i henhold til DIN EN ISO 9001: 2015 og 14001: 2015.

ADDINOL Lube Oil GmbH's styringssystem strækker sig over alle virksomhedsområder fra indkøb gennem udvikling og produktion til salg og administration. Det sikrer overholdelse af vores egne specifikationer med hensyn til kvalitet og organisering af virksomhedsprocesser samt implementering af lovbestemmelser, nationale og internationale standarder. Den seneste moderne art og kravene fra vores partnere og kunder har en varig indflydelse på vores styringssystem. Med dens hjælp garanterer vi den højeste kvalitet stabilitet, miljøvenlig produktion og den konstante videreudvikling af vores produkter. Vi kan reagere hurtigt og fleksibelt på markedskrav.

Vores certificerede miljøledelsessystem kombinerer økonomiske, økologiske og sociale mål. Det vigtigste problem ved ADDINOL Lube Oil GmbHs miljøstyringssystem er forbedringen af ​​vores virksomheds miljøpræstation, især med hensyn til:

  • udvikling af meget innovative, miljøvenlige produkter
  • økonomisk brug af råvarer og naturressourcer
  • reduktionen i det samlede energiforbrug (vand, varmt vand, elektrisk energi, damp)
  • miljøbevidst produkt- og affaldshåndtering
  • forebyggelse af emission af forurenende stoffer.

Certifikater til fødevareindustrien

Produktion, håndtering, emballering og opbevaring af smøremidler i fødevarekvalitet er certificeret af QMSI Quality Management Systems International GmbH i henhold til DIN EN ISO 21469: 2006. Det gælder smøremidler, der bruges i fødevare-, kosmetik-, farmaceutiske- eller dyrefoderindustrien, og produktkontakt kan ikke forudses. Ud over sit eget styringssystem sikrer ADDINOL, at de foreskrevne standardkrav og hygiejnekrav overholdes gennem hele produktionsprocessen, og at forurening med fremmede stoffer, fremmedlegemer og konventionelle smøremidler kan udelukkes.

Produktcertificering

Smøremidler, der bruges til produktion og emballering af fødevarer og drikkevarer, må ikke have en negativ indvirkning på produkternes kvalitet. Derfor skal de ikke kun være fejlfri i forhold til fødevarelovgivningen, men også ufarlige for helbredet og smagsløst og lugtfrit. Alle smøreolier, fedt og spray i ADDINOL FoodProof-serien er NSF-H1-certificeret, i øjeblikket den vigtigste internationale klassificering af smøremidler til fødevarekvalitet. Det udføres af den amerikanske NSF (National Sanitation Foundation). Godkendelsesdokumenter for de enkelte ADDINOL-produkter med NSF-registrering kan åbnes i NSF-databasen.

Fødevareforskrifter i henhold til religiøs lovgivning bestemmer også fremstilling og anvendelse af smøremidler til fødevare- og drikkevareindustrien. Ved regelmæssige revisioner og et passende certifikat i henhold til kosher- og halal-regler sikrer ADDINOL også, at religiøse krav i opskriften og produktionen af ​​dens smøremidler til fødevarekvalitet overholdes permanent.

TÜV Süd LogoISO 21469 LogoNSF LogoHalal Control LogoKoscher Certificat

Downloads

Her finder du adskillige downloads (på Addinol.de)