Rengøring og beskyttelse af hele systemer

I forbindelse med generel vedligeholdelse og reparation eller kæder, glideelementer og rullesystemer anbefaler vi regelmæssig systemrensning med ADDINOL System Cleaner HT til fejlfri drift. ADDINOL System Cleaner HT er designet til rengøring og beskyttelse af hele smøre- og transportsystemet ved temperaturer op til +240 ° C.

Selv under idriftsættelse af et nyt system med ADDINOL Cliptec XHS-kædeolie kan brugen af ​​ADDINOL System Cleaner HT give afgørende fordele:

  • det neutraliserer og fjerner aggressive kemikalier og rester på friktionspartnere,
  • modvirker pålideligt dannelsen af ​​indskud og
  • yder et væsentligt bidrag til renheden af ​​hele systemet.

Derudover anbefaler vi rengøring med ADDINOL System Cleaner HT, når du skifter til et højtydende kædesmøremiddel i ADDINOL Cliptec XHS-serien for optimal forberedelse. Produktet frigør grundigt glide- og rullekædesystemet fra rengøringsrester, aflejringer af det tidligere anvendte produkt og andre fremmedlegemer. Urenheder opløses takket være aktiv krybe- og rengøringsevne og fjernes som ultrafine partikler. Således garanteres en pålidelig indføring af smøremiddel, høje renhedsniveauer og den optimale funktion af transportsystemet.

Takket være ADDINOL System Cleaner HT forlænges planlagte OEM-vedligeholdelsesintervaller. Derudover opnås en reduktion i energi- og smøremiddelforbrug samt vedligeholdelsesomkostninger.

I alle tilfælde skal du overholde instruktionerne fra systemproducenten!