Click on the button to load the content from addinol.lubricantadvisor.com.

Load content

PGlmcmFtZSBjbGFzcz0ib2lsZmluZGVyIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vYWRkaW5vbC5sdWJyaWNhbnRhZHZpc29yLmNvbS9kYW4iPjwvaWZyYW1lPg==

Oliefinder til personbiler

De fleste kunder søger på internettet efter den rigtige olie til deres bil. Især hvis du selv ønsker at skifte olie og spare penge på værkstedet, skal du sørge for, at du udfylder den rigtige olie, før du køber olien. Motorolier til personbiler er afhængige af oljernes viskositet, opfyldt specifikationer og påkrævede fabrikantudgivelser. Her kan lægmanden hurtigt miste oversigten. Situationen er ikke anderledes for transmissionolier til personbiler. Der er andre retningslinjer der. Hold oversigten med vores Oilfinder. Vælg din bil efter mærke og model.

Vi tilbyder også muligheden for at søge efter egnede olier til andre køretøjer såsom motorcykler eller lastbiler. Find den rigtige olie fra vores brede sortiment af produkter.

Hvilken olie lægger jeg i mit køretøj?

Hvis olieniveauet i dit køretøj er lavt, eller hvis der skal ske en olieudskiftning, opstår ofte spørgsmålet om, hvilken olie der er den rigtige til at fylde op. Du kan henvise til betjeningsvejledningen til dit køretøj for at finde de godkendelser, som olien skal opfylde. ADDINOL Oilfinder giver dig muligvis svaret hurtigere. Med blot et par klik kan du finde den rigtige motorolie til dit køretøj. Derudover kan vi også give dig information om den rigtige gearolie, hydraulikolie eller kølevæsken eller bremsevæsken, der skal bruges til din bil, lastbil, motorcykel eller traktor.

Vores ADDINOL-olier er opdelt i vigtige SAE-klasser som 5W30 eller 10W40, har ACEA-specifikationer og opfylder ofte de meget specielle fabrikantgodkendelser. Vi har de rigtige olier på lager til næsten alle modeller. Prøve det. Olievejledningen ved, hvad de skal gøre.

Hvis du vil grave dybere ned i emnet bilolier, specifikationer og godkendelser, skal du klikke her.