Kundeløsninger gennem erfaring, viden og know-how

Smøremidler med merværdi

ADDINOL smøremidler er forsynet med "Made in Germany" godkendelsesstempel. Det står for kvalitet, effektivitet, præcision og dermed for fremragende, pålidelige produkter. Mange af vores højtydende smøremidler muliggør anvendelse af tekniske innovationer. De hjælper også med at bruge energi mere effektivt og påviseligt reducere forbruget.

Med over 650 forskellige produkter tilbyder ADDINOL smøreolier, fedt, pastaer og spray til bilindustrien og industrien. Udviklingsfokus er på produktgrupperne af motorer med lav friktion til biler og erhvervskøretøjer, gasmotorolier, industrielle gearolier, højtemperaturkædeolier og turbinolier.

Uanset anvendelsesområdet - takket være deres kvalitet tilbyder ADDINOL højtydende smøremidler altid en afgørende merværdi!

Forskningsenhed til kundeorienterede løsninger

ADDINOL smøremidler er udviklet i henhold til vores kunders krav. Markedskrav, der følger af nye materialer og fremstillingsprocesser eller fra ændrede driftsbetingelser. Uanset om bruger eller producent - ADDINOL udvikler det optimale smøremiddel. Eksperterne i vores forsknings- og udviklingsafdeling kan trække på mange års erfaring, omfattende analytiske parametre og omfattende knowhow i produktionsprocesserne i de forskellige brancher. Samarbejde med førende internationale maskinproducenter garanterer produktudvikling på linje med markedet ved hjælp af den nyeste teknologi.

Udviklingsfokus:

  • Motorolier med lav friktion
  • Gasmotorolier
  • Industrielle gearolier
  • Kædeolier ved høj temperatur
  • Turbinolier

Førsteklasses rådgivning og service

Ud over udviklingen af ​​kundeorienterede produkter er teknisk rådgivning om optimal anvendelse af vores højtydende smøremidler en del af virksomhedens lange historie. Ingeniørerne i vores applikationsteknologiafdeling har omfattende viden inden for tribologi. De kender produktionsprocesserne og de smørringsrelaterede forhold i en lang række industrier. Udnyt vores omfattende rådgivning om brug af ADDINOL-smøremidler - fra produktkompatibilitet og oprettelse af smøreplaner til brug af produkter til rengørings- og vedligeholdelsesformål.

Downloads

Her finder du adskillige downloads (på Addinol.de)