Vores kernekompetence: Udvikling af kundeløsninger

I over 80 år har ADDINOL udviklet højtydende smøremidler og produceret dem på virksomhedens hovedkvarter i Tyskland. Produkter og innovationer, der opstår i vores egen forskning og udvikling, er vores kernekompetence. Takket være viden fra vores kemikere og ingeniører har de en direkte indflydelse på funktionen og effektiviteten af ​​de smurte komponenter. Dette skaber trendsættende højtydende smøremidler, der tilbyder vores kunder merværdi.

Gennem det langsigtede samarbejde med førende maskinproducenter og nærheden til smøremiddelrelaterede udfordringer i praksis, har ADDINOL udviklet sig til en af ​​de førende leverandører af højtydende smøremidler. Med over 650 forskellige produkter tilbyder ADDINOL effektive løsninger til bilindustrien og industrielle applikationer.

Smøremidler "Made in Germany"

Uanset om motorolier til biler eller erhvervskøretøjer, industrielle gearolier, gasmotorolier eller smøremidler til turbiner - alle ADDINOL-produkter produceres, tappes, pakkes, opbevares og sendes over hele verden på det kemiske sted i Leuna, Mellem-Tyskland. I en af ​​de mest moderne smøreoliefabrikker i Europa producerer ADDINOL kvalitetssmøremidler "Made in Germany".

Fremstillet i Tyskland - brugt over hele verden

ADDINOL smøremidler bruges af et førsteklasses partnernetværk i over 90 lande over hele verden. Takket være omfattende uddannelse og teknisk support er vores internationale eksperter altid opdaterede og understøtter ADDINOL-kunder over hele verden - fra produktvalg og anvendelse til service.
ADDINOL Lube Oil GmbH er en af ​​de få uafhængige, mellemstore virksomheder i den tyske mineralolieindustri, der er repræsenteret af salgspartnere på alle kontinenter. Foruden produktionen og virksomhedens hovedkvarter på det kemiske sted i Leuna har virksomheden tolv af sine egne salgssteder over hele verden.

Downloads

Her finder du adskillige downloads (på Addinol.de)